Toppkamp på Jæren

Når Nest-Sotra og Bryne FK i morgen braker sammen, er der mye på spill. Vinneren kan sole seg på tabelltoppen.

Det er PostNordligaens absolutte topp-lag som møtes til duell i morgen. Bryne er ubeseiret i serien, og står som tabell-leder med 38 poeng i 16 kamper. Nest er bare ét poeng bak. 

Sjef-trener Steffen Landro går for å ændre det faktum i morgen: 

"Selvsagt går vi for å vinne. Det gjør vi alltid i Nest, uansett hva motstanderen heter. Når det er sagt forventer jeg at, dette blir årets tøffeste kamp. Men vi er klar, det skal jeg love deg." 

Årets første duell imellom de to lag endte uavgjort på Ågotnes, hvor Nest var det dominerende lag. 

"Det er to stilarter som møtes i morgen, med to lag som plukker poeng på to helt forskjellige måter. Bryne har spilt mye på langeballer og dødballsituasjoner, hvor vi derimot liker positivt angrepsfotball. Sånn kommer vi også å gripe kampen an i morgen. Vi liker å spille fotball i denne klubben her." uttaler en entusiastisk Landro. 

Dette blir sjette oppgjøret de to klubbene imellom. 

15/06 2014 - Bryne FK vs. Nest-Sotra 3-1

28/09 2014 - Nest-Sotra vs. Bryne FK 2-3 

06/04 2015 - Bryne FK vs. Nest-Sotra 2-1

16/08 2015 - Nest-Sotra vs. Bryne FK 2-0 

07/05 2017 - Nest-Sotra vs. Bryne FK 0-0

Dermed har Nest altså mulighet for å ta første seieren på Bryne Stadion noensinne i morgen. Siste bortekamp tok de grønne første seieren på Haugesund Stadion noensinne, så la oss håpe de positive takter fortsetter. 

Kampen går altså 20. august, på Bryne stadion, klokken 18:00. Er du BA+ kunde kan du se kampen live på nett. Nest kommer også å oppdatere via Facebook siden. 

HEIA NEST

Annonse fra Obos-ligaen: