Tvillingene gjenforent

Tvillingene Martin Sanchez Olsen og Damian Sanchez Olsen er gjennforent etter å ha spilt på forskjellige lag forrige sesong.

Damian har signert en ny ettårs kontrakt med klubben, mens Martin Sanchez Olsen kommer gratis fra Fana og skal spille for Nest-Sotra i 2017 sesongen

Nest-Sotra er en klubb jeg er glad i og en klubb jeg har hatt veldig mange gode opplevelser i

— Martin Sanchez Olsen
-Det føles riktig å være tilbake. Nest-Sotra er en klubb jeg er glad i og en klubb jeg har hatt veldig mange gode opplevelser i. Nå er jeg imidlertidlig klar for å lage nye, positive minner. La oppkjøringen begynne! Sier en svært fornøyd Martin Sanchez Olsen etter å ha signert kontrakten.

Opprykksambisjoner

Begge spillerne var i Nest-Sotra når klubben opplevde sitt første opprykk fra 2.divisjon i 2013. Nå har tvillingene ambisjoner om å rykke opp enda engang, med den samme klubben.
-Nest-Sotra har ikke hatt andre ambisjoner enn å vinne serien så lenge jeg har spilt her. det tror jeg ikke forandrer seg denne sesongen heller. Gleder meg også til spille med den gjengen vi har samlet her, har aldri spilt på Ullevål så håper på et godt cupløp i år. Sa Damian Sanchez Olsen etter han hadde signert kontraktsforlengelsen. Også Martin Sanchez Olsen har høye ambisjoner for den kommende sesongen.
-Ambisjonene mine er selvsagt opprykk, alt annet er uinteressant. men vi skal samtidlig klare det som en kompisgjeng, å komme på trening skal være positivt og morsomt i ellers en travel hverdag, dette er svært viktig for meg.

Uadskillige

Martin og Damian har aldri spilt mot hverandre i en offisiell fotballkamp mot hverandre, før denne sesongen, i år møttes de to ganger,  hvor Martin gikk av med en seier og Damian med en. ellers har spillerne fulgt hverandre tett igjennom hele karrieren.
-Vi kommer som oftest veldig godt overens, vi ser hverandre hver eneste dag i og med at vi bor i samme leilighetsbygg, går på samme studie og skal skrive en masteroppgave sammen til våren. så jeg hadde nok fått min daglige dose av han uansett neste sesong. Vi har imidlertidlig blitt enige om å holde fotballpraten til et minimum etter vi har forlatt trening. sier Martin om sitt forhold til tvillingbroren.

 

Annonse fra Obos-ligaen: