Velkommen Åsane Fotball til tidenes sesongavslutning!

Så er plutselig siste serierunde rett rundt hjørnet! Den tidligere varslede finalen nærmer seg og den kommer til å bli så spennende som vi striler kunne drømme om å håpe på!

Nest-Sotra har allerede møtt Åsane to ganger i år. Etter et 3-1 tap på Myrdal i sesongåpningen helt tilbake i starten av April, sendte Nest-Sotra Åsane ut av cupen i 2. runde i kanskje den mest spennende kampen på Ågotnes i 2018?

Uansett tidligere resultat er det nå mye som står på spill på søndag! For de som har lest litt i lokalavisene den senere tid, så er regnestykket klart, vinner Nest-Sotra mot Åsane og Viking slår Kongsvinger hjemme, ja så er Nest-Sotra i kvalifiseringen til Eliteserien! Vi snakker om en mulighet til å kunne kvalifisere seg til det øverste nivået i Norsk fotball! Vi snakker en 6. plass og at vi dermed er (hvis vi kun ser på tabell) et av Norges 24 beste fotball-lag! Dette er dog hvis vi gjør jobben på søndag, og selvsagt hvis Viking gjør sin. For Åsane sin del er det dessverre ikke samme potensielt positive utfall. Med tap må gutta fra Myrdal ut i kvalifisering for å unngå nedrykk. Jeg tror ikke det er noen som er glad i fotball og Bergens-fotballen generelt som håper på et nedrykk for de oransjekledde, men samtidig så ønsker nok ikke de 11 i grønt samt alle striler på tribunen at Nest-Sotra taper noen av sine kamper så rammene er satt for en dramatisk avslutning på Ågotnes Stadion, det er det eneste som er sikkert. 

Men det er selvsagt ikke flaks at vi nå har denne muligheten! Det er resultatet av en trener som mener at vi faktisk er gode nok, av spillere som presterer, av et støtteapparat som jobber uke etter uke for å legge forholdene til rette for de 11 som skal kjempe for nye poeng og det er resultatet av de som heier fra tribunen, de som selger boller i kiosken og de som før hver hjemmekamp sitter på Publicen og drømmer om grønn suksess!

På søndag er det en såkalt «kroneskamp» der alle kan bidra med noen kroner til en klubb som virkelig trenger et dytt også på det økonomiske plan. Å kunne bidra her er veldig enkelt og det er bare å ta kontakt med "krones-sjef" Thomas Moy på 930 02 223 om en skulle sitte fast. For at kronene skal trille inn på Nest-Sotra sin konto er det utrolig viktig at så mange som mulig møter opp på Ågotnes Stadion! Det er helt gratis å komme inn og det er vel nesten garantert 90 minutter med spennende fest-fotball på en gressmatte som ser meget bra ut med tanke på at vi straks er inne i advent. 

NB: Alle må sikre seg gratisbilletten på nettet før det er tomt! Dette gjøres enkelt her: Nest-Sotra - Åsane Fotball

Så kom alle sammen på Ågotnes Fort, søndag 13:00! Om dere ønsker å snakke litt fotball og kanskje nyte en kaffe sammen med andre likesinnede før kamp, så stiller selvsagt Kristine og Strilane Supporterklubb på Publicen fra 11:00.

Annonse fra Obos-ligaen: