Velkommen Borger Thomas

Så var en ny siste-skanse på plass på Ågotnes i Arendølingen Borger Thomas. Borger kommer til ØFK etter å ha spilt på Sotra Sportsklubb i 2019.

24 åringen, som er født i Arendal, men oppvokst i selveste Bærum, har følgende klubbhistorie å se tilbake på. Han startet sin karriere i Bærum og har siden spilt i Strømsgodset, Stabæk, Åsane og Sotra.

Det er ingen lett oppgave å komme til Øygarden FK å skulle bekle en keeper-rolle. De siste årene har både Selvik og Fij herjet i OBOS-ligaen og har vært faste innslag på rundens lag. Egil Selvik spiller nå i Odd og Fij har tatt turen til et hardt satsende Sogndal i jakten på opprykk til Eliteserien. Samme ambisjoner har Borger Thomas som håper på opprykk til Eliteserien med ØFK.

- Jeg skal bidra med god defensiv organisering og trygghet. Jeg liker å ha ballen i beina og jeg er sterk.

Slik beskriver Borger seg selv når vi utfordrer han på hva han kan bidra med i Øygarden FK.

Når vi spør nysigneringen om hvorfor det ble nettopp ØFK, så svarer sisteskansen slik.

- Jeg har hørt mye bra om klubben. De har oppnådd meget gode resultater med begrensede midler. Jeg har virkelig tro på prosjektet ØFK og jeg synes det er veldig spennende med et slikt flaggskip i den nye storkommunen.

Med store ambisjoner, med en rett innstilling og med to fornavn tror vi virkelig at Borger Thomas kan bli en ny suksesshistorie hva gjelder gode keepere i OBOS på Sotra. Vi ønsker Borger velkommen og håper han vil trives når naturgresset er klar for kamp på Ågotnes Stadion i april!

Annonse fra Obos-ligaen: