Velkommen Bryant Lazaro

Øygarden FK ønsker velkommen sin aller første trener i Bryant Lazaro. Bryant kommer fra Nordlysbyen Alta og Alta IF, der han hadde hovedansvaret. Alta IF, som i år spilte i PostNord-ligaen avd. 2 (der nabo Åsane rykket opp), klarte til slutt en 6. plass.

Bryant er Amerikansk, vokst opp i USA, Canada og Argentina, men har også bodd mange år i Spania. Han har pro-lisens trenerutdanning og har gått sin trenerskole i Argentina, men primært i Spania.

Som trener har Lazaro vært innom de ikke helt ukjente klubbene Levante (akademi), Sevilla (akademi), Tromsø IL 2 og nevnte Alta IF der han ga seg som hovedtrener i oktober i år (opplysninger hentet fra transfermarkt.com)

Bryant vil ikke gå alene inn i trenerteamet til Øygarden FK og sportssjef Arve Haukeland sier Amerikaneren forhåpentligvis snart vil få selskap av arvtageren til Steffen Landro.  

Bryant snakker engelsk, men har helt sikkert plukket opp de viktigste glosene til å gjøre seg forstått også på Ågotnes, i Nord hos Tromsø og Alta, når han nå setter kursen for Sotra og det nye spennende prosjektet, Øygarden FK!

For å bli enda bedre kjent med Lazaro, har Alta IF laget en lengre presentasjon her: http://www.altaif.no/fotball/article.jsp?id=2407

Vi ønsker Lazaro velkommen til Øygarden FK og til en helt ny og ubrukt gressmatte som nå setter røtter foran 2020 og premieren mot Åsane Fotball 04.04.2020!

Som de sier i Sevilla og Levante - ¡Bienvenido a Ågotnes y a la isla de fútbol más bonita del mundo, Lázaro!


Artikkel: Thomas Sekkingstad / Øygarden FK
Bilde: Karl Eirik Steffensen / Mediehuset Altaposten

Annonse fra Obos-ligaen: