Velkommen Fabian Filip Rimestad!

På sin egen 20 års dag har vi gleden av å presentere en ny spiller i Øygarden FK trøya, nemlig Fabian Filip Rimestad! Fabian kommer fra Fana, en klubb han har spilt for i hele karrièren med unntak av 3 år i FK Fyllingsdalen.

Spilleren som er opprinnelig fra Nesttun mener han kan bekle flere roller på ØFK i år. Spesielt som stopper og back er han et naturlig valg da han har en meget god fysikk.

- Som fotballspiller er jeg veldig opptatt av å gjøre jobben og legge ned nok arbeid. Til slutt vil man få betalt for all jobben man gjør.

Å jobbe hardt er noe Fabian lover, og han skal bidra med engasjement og en enorm sult når han i dag møter opp på årets første trening sammen med sine lagkamerater.

Men hvorfor ØFK?

- Nest – Sotra har alltid vært et lag og en klubb som spiller en attraktiv og utviklende fotball. Det finnes utallige eksempler på spillere som har tatt steget videre fra Nest Sotra og hevdet seg i større klubber senere. Jeg følte at tiden var inne for å ta det neste steget og mener Øygarden FK var den riktige vei å gå. Jeg har virkelig troen på det nye prosjektet og gleder meg veldig til å komme i gang. At Øygarden FK skal spille alle sine hjemmekamper på naturgress syntes jeg er veldig kult.

Det er gledelig å få Fabian med på laget og vi gleder oss til å se Fana-gutten på ekte naturgress på Ågotnes Stadion! Vi vil samtidig få ønske Fabien hjertelig til lykke med 20 års dagen sin! Hipp hipp!

Annonse fra Obos-ligaen: