Velkommen Notodden Fotballklubb

Høstens kanskje viktigste kamp står foran oss! Med seier kan Nest-Sotra guttene se oppover og muligens kjempe om en kvalifiseringsplass, med tap kan det fort bli en meget spennende høst i bunnen av tabellen!

Tilfeldigheter og en litt negativ tabellutvikling for Notoddens sin del, gjør at Nest-Sotra igjen møter et lag som kjemper for videre OBOS-liga eksistens. Notodden ligger i dag på 3. siste plass og innehar den verdifulle kvalifiseringsplassen kun 2 poeng foran et Florø-lag i form. På de siste 6 kampen har laget fra Telemark ikke maktet å vinne, så det begynner virkelig å dra seg til om de blåkledde ønsker å spille på Norges nest høyeste nivå i 2019.

Notodden som ellers er kjent for blues og det å være utløpet for Telemark-kanalen, vant vårens kamp mot Nest-Sotra 2-1 på Idrettsparken KG Notodden! Nest-Sotra har derfor noe å hevne når oppgjørets time starter søndag 15:00!

For Nest-Sotra sin del kan denne kampen sees på som årets aller viktigste kamp. Med seier kan Nest-guttene se oppover og en mulig kvalifiseringsplass til Eliteserien. Med tap i denne kampen må de samme grønn-kledde virkelig ta seg sammen for ikke å havne i nok et nedrykksdrama!

2018-10-05 09_10_29-Tabell _ Nest-Sotra
Tabellen viser hvor viktig det er med 3. poeng i denne kampen. Både for de grønne, og de blå.


Det er absolutt ingen grunn til å la være å dra på kamp på søndag! Været er meldt å være vanlig Ågotnes vær, det er enormt med ledige parkeringsplasser og den første bolledeigen er allerede satt til heving!

2018-10-05 09_13_02-Yr – Værvarsel for Ågotnes, Fjell (Hordaland)
Med lett bris fra sør-sørvest (i direkte bane fra den søre delen av Notodden by) blir dette en typisk kamp i typisk Ågotnes-vær!

Kristine og Strilane Supporterklubb ønsker også denne søndagen å invitere til en hyggelig sammenkomst før kamp og venter på Publicen fra ca 13:00! Etter en kopp kaffe eller to, går turen over til Stadion for høstens kanskje mest spennende fotballkamp! Vel møtt!

NB! Nytt denne søndagen er at sjefen sjøl, Steffen Landro, møter opp 13:00! Her kan du kanskje få spørsmål på det du måtte lure på om Nest-Sotra, om lagoppstilling og om forventet sluttresultat? 

Velkommen til Publicen i forkant av kamp! Kristine og Strilane Supporterklubb venter med en rykende varm kopp kaffe og litt sladder fra supportermiljøet!
Velkommen til Publicen i forkant av kamp! Kristine og Strilane Supporterklubb venter med en rykende varm kopp kaffe og litt sladder fra supportermiljøet!
Annonse fra Obos-ligaen: