Vi ønsker å komme langt i cupen

-Vi er på oppdrag, sier hovedtrener Steffen Landro.

Nest-Sotra har som mål å nå fjerde runde i NM. Men først må KFUM beseires. Osloguttene er formlaget i OBOS-ligaen og ligger som nummer fire på tabellen. Sist de to lagene møttes stakk "Kåffa" av med seieren.

Som vanlig er Nest-Sotra på offensiven i inngangen til kampen.

-Det er kult å ha ny kamp igjen i dag. Vi trenger å spille mange kamper for å utvikle oss. For oss er det perfekt å få spille 11 mot 11 så ofte som mulig, sier Landro.

Søndag kapret Nest-Sotra ett poeng mot Tromsdalen som stilte med sitt sterkeste lag hittil i år. Strilene scorer to klassemål og med seg fra den kampen tar de en seriøst god sluttspurt. KFUM slapp inn mål mot Skeid fire minutter på overtid i en kamp som endte 1-1.

Vil videre

-KFUM skal får det tøft mot oss. Vi ønsker å komme langt i cupen. Vi tar i mot 120 minutter med åpne armer. Og en straffekonkurranse er vi klar for sju dager i uken, smiler Landro.

I 4. runde i NM trekkes motstander og hvem som får hjemmebane. Går Nest-Sotra videre blir det tangering av cuprekorden der Ågotnes-gjengen spilte borte mot Rosenborg i 2016. Den kampen endte 3-1 til hjemmelaget.

Kampstart Nest-Sotra - KFUM er klokken 18.

Velkommen.

 

Annonse fra Obos-ligaen: